Košarica
0 Artikala - Ukupno : 0,00 €
Košarica je trenutno prazna!
Proizvod
ws_v-activ-premium

VASON V Activ premium 500 g

17,50 €
Popust:

Šifra proizvoda: 5020

Aktivator i bioregulator fermentacije
Sastav: Stanične stijenke kvasaca 40%, celuloza 30%, hranjiva za kvasce 30% (amonijev-sulfat, diamonijev-fosfat), tiamin 0,06%.

Aktivator i bioregulator fermentacije

Sastav

Stanične stijenke kvasaca 40%, celuloza 30%, hranjiva za kvasce 30% (amonijev-sulfat, diamonijev-fosfat), tiamin 0,06%.

Karakteristike

V Activ Premium je aktivator koji omogućuje normalnu i potpunu fermentaciju u različitim uvjetima i smanjenu produkciju hlapivih kiselina, što dokazuju i istraživanja objavljena od Odjela istraživanja i razvoja Enologica Vason.
Posebna formulacija V Activ Premium garantira optimalnu prehranu potrebnu za rast kvasaca, osiguravajući također i pravilan raspored kvasaca u mediju i neutralizaciju toksičnih tvari.

Upotreba

V Activ Premium koristi se kao aktivator i bioregulator alkoholne fermentacije, posebno je preporučen u bistrenim moštevima.
Prisustvo celuloze omogućuje mehaničku potporu stanicama kvasaca i njihov pravilan raspored u mediju. Pripravak staničnih stijenki kvasaca osigurava lako pristupačan izvor dušika za kvasce, vitamina i zaštitnih tvari.
Lako pristupačna hranjiva u V Activ Premium oslobađaju se postepeno, osiguravajući pravilnu prehranu i slijedećim generacijama kvasaca, koji se razvijaju tijekom fermentacije u uvjetima nepovoljnima za razvoj kvasaca.
Posebne karakteristike V Activ Premium omogućuju preventivno djelovanje na zastoje u fermentaciji, kao i ponovno pokretanje fermentacije.

Način primjene

Otopiti V Activ Premium u vodi u omjeru 1:5, ostaviti da se sredstvo potpuno otopi barem 30 minuta, zatim dodati u mošt osiguravajući kvalitetnu homogenizaciju.

Doziranje

Od 40 g/hL do 100 g/hL
Povišene doze koriste se za fermentacije prebistrenih bijelih mošteva i zastoje u fermentaciji.
Upozorenje: 100g/hL V Activ Premium sadrži circa 31 g/hL amonijačnih soli (sulfati i fosfati, maksimalno dozvoljeni limit 100g/hL), 60 mg/hL tiamina i 40 g/hL staničnih stijenki kvasaca.

Pakiranje

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Prijavite se za novosti
budite prvi i saznajte sve na vrijeme!

Naši kontakti

  • icon
    Address : Hrvatska, Novi Marof 42220,
    Kalnička 4/A
  • icon
    Telefon : +385 (0)42 20 50 90
    Mobitel : +385 (0)99 34 32 807

Kolačići

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies)

Designed by Slynetwork.com