Sredstvo za stabilizaciju vina koje sprječava precipitaciju tartarata
Aktivator i bioregulator fermentacije Sastav: Stanične stijenke kvasaca 40%, celuloza 30%, hranjiva za kvasce 30% (amonijev-sulfat, diamonijev-fosfat), tiamin 0,06%.
Flavour 2000 Saccharomyces cerevisiae
Premium® Tiol Saccharomyces cerevisiae
Saccharomyces cerevisiae
Enzim sa izraženom pektolitičkom aktivnošću namijenjen postizanju boljih rezultata u bistrenju mošta od bijelog grožđa.
Mješavina pektolitičkog i glikozidaznog enzima, prilagođen za primjenu na grožđe i mošt, te za maceraciju.
Premium® Rouge Saccharomyces cerevisiae
PREMIUM® CHARDONNAY Saccharomyces cerevisiae
Hrana za kvasce Sastav: Amonijsulfat 75%, dvobazni amonijfosfat 13%, filtracjsko sredstvo 11,8%, klorhidrat tiamina 0,2%.
Cedar agro doo