UVAFERM LALLEMAND - PONUDA, MATERIJALI
Saccharomyces cerevisiae Suhi selekcionirani vinski kvasac.Čisti, radi sigurnog vrenja izabrani kvasac za direktno djelovanje. Doziranje: Bijeli mošt: 25-40 g/hl Crveno grožđe: 20-30 g/hl Voćna kaša: 20-45 g/hl Zastoj fermentacije: 30-50 g/hl
malolaktične bakterije
Kvasac za proizvodnju aromatičnih, svježih, voćnih i živahnih bijelih vina
Anchor Alchemy II je znanstveno formulirana mješavina sojeva vinskih kvasaca. Razvijen je u suradnji s Australian Wine Research Institute (AWRI).
Kvasac za proizvodnju aromatičnih, svježih, voćnih, živahnih bijelih vina.
Kvasac za proizvodnju vrlo svježih, voćnih bijelih i rose vina
Kvasac koji povećava aromu tiolnih spojeva u bijelom vinu.
Doziranje: 20-40 g/100l - dodati u mošt prije inokulacije kvascima i dobro promiješati (nikako ne u otopinu koju koristimo za kvasce) Djelovanje: Smanjen rizik od prespore fermentacije ili zastoja na minimum. Sigurnost vođenja fermentacije do kraja.
Cedar agro doo