Košarica
0 Artikala - Ukupno : 0,00 €
Košarica je trenutno prazna!
Proizvod

Kupovina po

Cijena
  • to
7a8c012a0eb3c1a156d639f0631b4f7a

Lallzyme beta 20 g

8,15 €
Popust:
In Stock

Šifra proizvoda: 1881

Enzim za oslobađanje aroma.

Lallzym ß - je enzim pektinaza sa jakim glukozidaznim djelovanjem, a razvijen je za povećanje intenzivnosti aromatičnih komponenti u vinu. Čim je veći aromatski potencijal sorte, tim je veći i učinak enzima.

Doziranje 2,5-5 g/100 l vina.

Vrijeme reakcije 4-6 tjedana, kada se razaznaju željeni učinci enzima na vino.

Upotrebljava se u količini 2,5 – 5 g/100 l vina. Encim se rastopi u vodi (u razmjeru 1:20) te se doda u vino. Vrijeme reakcije je 4-6 tjedana, kada se razaznaju željeni učinci enzima na vino. Enzimatska aktivnost se zaustavlja sa dodatkom bentonita.

Napomena: encim β-glukozidaza je neaktivan u prisutnosti glukoze. Iz tog razloga se preporučuje dodavanje enzima pred kraj alkoholne fermentacije. Za provjeru prisutnosti vezanih aromatskih sastojaka preporučuje se napraviti test. U nekoliko litara dodamo tri puta veću količinu enzima I to vino pohranimo na temperaturi od 28-34°C. Nakon tjedan dana u slučaju postojanja prekursora arome morala bi se pokazati razlika u intenzivnosti arome.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Prijavite se za novosti
budite prvi i saznajte sve na vrijeme!

 

Naši kontakti

  • icon
    Address : Hrvatska, Novi Marof 42220,
    Kalnička 4/A
  • icon
    Telefon : +385 (0)42 20 50 90
    Mobitel : +385 (0)99 34 32 807

Kolačići

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies)

Designed by Slynetwork.com