Pektolitički enzim sa vrlo aktivnom i koncentriranom sekundarnom
aktivnošću koja djeluje na staničnu strukturu membrane stanica grožđa.
Razvijen je sa svrhom poboljšanja ekstrakcije boja i tanina.
Enzim za maceraciju bijelog grožđa s pokožicom.
Ima specifično djelovanje na meceraciju masulja bijelog grožđa kao što je Sauvignon, Semillon, Chardonay
Doziranje: 2g/100 kg grožđa
je enzim koji dodajemo u masulj prije prešanja za povećanje količine samotoka i filtrabilnost (lakše prešanje, brzo bistrenje, te kasnije olakšano filtriranje vina).
Preporučena količina je 0,5 g/100 l mošta ili 1g/100 kg masulja.
je enzim koji dodajemo u masulj prije prešanja za povećanje količine samotoka i filtrabilnost (lakše prešanje, brzo bistrenje, te kasnije olakšano filtriranje vina).
Preporučena količina je 0,5 g/100 l mošta ili 1g/100 kg masulja.