za čuvanje jabuka, E509, za konzerviranje voća i povrća
Metavinska kiselina sa esterifikacijskim faktorom preko 40. Sprječava izlučivanje vinskog kamena i kod nižih temperatura. (E353) Doziranje: max 10 g/100 l
Doziranje: 15-40 ml/hl za mošt, 10-20 ml/hl za bijela vina, 30-60 ml/hl za crvena vina
pomoćno sredstvo kod filtracije
Čisti Kalijev metabisulfit (pyrosulfit, disulfit) E 224 Pakiranje: Aluminijska vrećica
Čisti kalijev metabisulfit (kalij pirosulfit, kalij disulfit), E 224 Za bijelo vino
Kalijpirosulfit (metabisulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino PE kutija
Kalijev metabisulfit (pirosulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino
NOVO! Za doslađivanje vina i obogaćivanje mošta šećerom
Cedar agro doo