aktivne ugljene kuglice biljnog porijekla Za selektivnu adsorpciju nepoželjnih okusnih i mirisnih tvari
Za osvježenje vina, spriječava razvoj bolesti i poboljšava postojanost vina, te djeluje kao antioksidans. Doziranje: 10 -max. 100 g/100 l
Za povećanje kiselina u moštu i vinu Doziranje: Mošt 50-250 g/100 l Vino 50-250 g/100 l 100g/100l vinske kiseline povećava ukupne kiseline za 1%
Specijalno kremeno brašno za filtraciju, dijatomejska zemlja
Konzervans za sprečavanje fermentacije-mikrobiološki stabilizator
za čuvanje jabuka, E509, za konzerviranje voća i povrća
za snižavanje kiselina u vinima, sokovima, kao konzervans i za povećanje pH vrijednosti
Doziranje: 15-40 ml/hl za mošt, 10-20 ml/hl za bijela vina, 30-60 ml/hl za crvena vina
Idealno sredstvo za bistrenje mošta ili vina u kombinaciji sa SIL FLOC-om, PLUXBENTON-om, BENTOLIT-om SUPER. Doziranje: 15-40 ml/hl za mošt, 30-60 ml/hl za crvena vina, 10-20 ml/hl za bijela vina
Cedar agro doo