Idealno sredstvo za bistrenje mošta ili vina u kombinaciji sa SIL FLOC-om, PLUXBENTON-om, BENTOLIT-om SUPER. Doziranje: 15-40 ml/hl za mošt, 10-20 ml/hl za bijela vina 30-60 ml/hl za crvena vina
Za osvježenje vina, spriječava razvoj bolesti i poboljšava postojanost vina, te djeluje kao antioksidans. Doziranje: 10 -max. 100 g/100 l
Za kemijsku, fizikalnu i biološku stabilnost vina, protiv oksidacije vina, čuva i intenzivira arome vina. Doziranje: max 15g/100 l
sumporasta kiselina (H2SO3, 5-6%)
Čisti Kalijev metabisulfit (pyrosulfit, disulfit) E 224 Pakiranje: Aluminijska vrećica
Čisti kalijev metabisulfit (kalij pirosulfit, kalij disulfit), E 224 Za bijelo vino
Kalijpirosulfit (metabisulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino PE kutija
Kalijev metabisulfit (pirosulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino
NOVO! Za doslađivanje vina i obogaćivanje mošta šećerom
bez mirisa i okusa, 100% upotrebljiva uz prehrambene artikle Zemlja porijekla: AUSTRIJA
Cedar agro doo