Sadrži masti maksimalne čistoće, bez mirisa i okusa koji se dobro prianja uz drvo i zatvara pore između duga. Zbog svoje elastičnosti primjeren je za profesionalnu upotrebu u podrumarstvu.
Za bistrenje mošteva prije vrenja, u vrenju, te za bistrenje vina, octeva i voćnih sokova.
Doziranje: 60-150 g/100 l za mošt
20-50 g/100 l u fermentaciji
60-130 g/100l za vino
PVPP-čisti polyvinylpolypyrrolidon. Za stabilizaciju i čišćenje vina. Za izlučivanje polifenolnih tvari iz bijelih i crvenih vina i mošteva, te za čišćenje oksidiranih i starikavih vina.
Doziranje: 20-40 g/100 l za mošt
10-15 g/100 l za vino
80 g/100l
PVPP-čisti polyvinylpolypyrrolidon. Za stabilizaciju i čišćenje vina. Za izlučivanje polifenolnih tvari iz bijelih i crvenih vina i mošteva, te za čišćenje oksidiranih i starikavih vina.
Doziranje: 20-40 g/100 l za mošt
10-15 g/100 l za vino
80 g/100l