Prirodni pigment dobiven iz pokožice crnog grožđa za obojenje voćnih sokova, kaša, džemova, marmelada i vina. Doziranje: 4-6 dcl na 100 l ili kg soka, masulja, vina.
Za osvježenje vina, spriječava razvoj bolesti i poboljšava postojanost vina, te djeluje kao antioksidans. Doziranje: 10 -max. 100 g/100 l
Konzervans za sprečavanje fermentacije-mikrobiološki stabilizator
za čuvanje jabuka, E509, za konzerviranje voća i povrća
Čisti Kalijev metabisulfit (pyrosulfit, disulfit) E 224 Pakiranje: Aluminijska vrećica
Čisti kalijev metabisulfit (kalij pirosulfit, kalij disulfit), E 224 Za bijelo vino
Kalijpirosulfit (metabisulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino PE kutija
Kalijev metabisulfit (pirosulfit, disulfit) 95% E224, tannin 5 % E181 za crveno vino
NOVO! Za doslađivanje vina i obogaćivanje mošta šećerom
bez mirisa i okusa, 100% upotrebljiva uz prehrambene artikle Zemlja porijekla: AUSTRIJA
Cedar agro doo