Košarica
0 Artikala - Ukupno : 0,00 kn
Košarica je trenutno prazna!
Proizvod

Kupovina po

Cijena
  • kn to kn
c8f6cf9e4fc3dc8de9d5b5517cb0dbf0

Uvaferm BC/CM 10 g

4,90 kn
Popust:
In Stock

Šifra proizvoda: 1422

Saccharomyces cerevisiae var bayanus
Suhi selekcionirani vinski kvasac
Doziranje:
Bijeli mošt: 25-40 g/hl
Crveno grožđe: 20-30 g/hl
Voćna kaša: 20-45 g/hl
Zastoj fermentacije: 30-50 g/lhl

Saccharomyces cerevisiae var bayanus

Suhi selekcionirani vinski kvasac

Doziranje:
Bijeli mošt: 25-40 g/hl
Crveno grožđe: 20-30 g/hl
Voćna kaša: 20-45 g/hl
Zastoj fermentacije: 30-50 g/hl

Kvasac otopiti u 10x većoj količini tople vode (35-40 °C), lagsno promiješati i pustiti da bubri 15-20 minuta (ne više), dodati u mošt ili masulj i dobro promiješati.

Uz kvasac preporučamo i hranu za kvasce.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Prijavite se za novosti
budite prvi i saznajte sve na vrijeme!

Naši kontakti

  • icon
    Address : Hrvatska, Novi Marof 42220,
    Kalnička 4/A
  • icon
    Telefon : +385 (0)42 20 50 90
    Mobitel : +385 (0)99 34 32 807

Kolačići

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies)

Designed by Slynetwork.com