Košarica
0 Artikala - Ukupno : 0,00 kn
Košarica je trenutno prazna!
Proizvod

Kupovina po

Cijena
 • kn to kn
MostRein_Erbsl___57d10c734d44b

MostRein Erbslöh 1 kg

42,00 kn
Popust:
In Stock

Šifra proizvoda: 3480

Most-rein se koristi za eliminaciju stranog okusa i mirisa. Lagano se otapa i raspoređuje kod tretiranja bijelih mošteva.
Most-rein se koristi za eliminaciju stranog okusa i mirisa. Lagano se otapa i raspoređuje kod tretiranja bijelih mošteva. Baziran je na selektivnim glinenim materijalima iz montmorilonitne grupe, želatine i tragovima specifičnog pažljivo odabranog vrlo čistog aktivnog ugljena biljnog porijekla. Cilj tretmana je eliminacija rezidua pesticida i ostalih nepoželjnih tvarite prevencija pojave i razvoja nepoželjnog mirisa i okusa. 
 
Primjena i doza: Most-rein eisenarm djelotvoran je proizvod za tretiranje mošta sa ciljem što ranijeg uklanjanja nepoželjnih okusa i mirisa. Taj efekt postignut je u specijalnom homogenom procesu pripreme, uzimajući u obzir stupanj aktivnosti, površinu, pH, te elektirčni naboj. Rezultat je velika selektivna adsorpcija i koloidna flokulacija nepoželjnih tvari određene molekularne težine i naboja. Što se Most-rein bolje rastvori bubrenjem to je veća njegova efikasnost u adsorpciji i taloženju nepoželjnih tvari. Sadržaj metala u ovom proizvodu je izuzetno nizak, te se kontaminacija željezom može u potpunosti isključiti. 
Doza: 100 g/100 L mošta. Za optimalnu efikasnost Most-rein eisenarm dobro promiješati u 3-5 puta većoj količini vode, pustiti da nabubri, te dodati u mošt uz miješanje.

Recenzije

Trenutno nema recenzija za ovaj proizvod.
Prijavite se za novosti
budite prvi i saznajte sve na vrijeme!

Naši kontakti

 • icon
  Address : Hrvatska, Novi Marof 42220,
  Kalnička 4/A
 • icon
  Telefon : +385 (0)42 20 50 90
  Mobitel : +385 (0)99 34 32 807

Kolačići

Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica pohranjuje vaše kolačiće (cookies)

Designed by Slynetwork.com