Opis
Sumpor je neophodan nutritivni element za razvoj biljke, posebno utječe na kvalitetu proizvoda. Samo uz dovoljno količinu dostupnog sumpora, krmno bilje može postići svoju maksimalnu hranjivu vrijednost. Ako odnos između dušika i sumpora nije odgovarajući, ne dolazi do razvoja proteina. Kvaliteta brašna je nužna u pekarskoj i konditorskoj industriji, a strogo je povezana s količinom sumpora u pšenici.
Folijarna primjena:
- voćarstvo 0,25 – 0,6% (250-600 g/ 100 L vode)
- vinogradarstvo 0,4 – 1% (400 – 1000 g/ 100 L vode)
- maslinarstvo 0,5 – 0,8% (500-800 g/ 100 L vode)
- jagoda i povrće 0,3 – 0,8% (300-800 g / 100 L vode)
- ratarske kulture 0,4 – 0,9% (400-900 g / 100 L vode)
Pakiranje
0,2 g, 1 kg, 5 kg