ČISTI KALIJEV METABISULFIT
www.cedar-agro.hr/pyrovin
Što je Pyrovin i čemu služi? PYROVIN je aditiv (E224) koji se dodaje masulju, moštu ili vinu, a otapanjem u vinu ili moštu razvija 50-60% svoje težine. PYROVIN najčešće upotrebljavamo prilikom taloženja mošta, kako bi spriječio djelovanje nepoželjnih (tzv. divljih kvasaca), prije pretakanja vina, te kod otklanjanja bolesti i mana vina. |
Zašto Pyrovin ?
Pyrovin je ČISTI KALIJEV METABISULFIT (čistoća približno 100 %), te je dokazano najkvalitetniji preparat takve vrste na tržištu. Originalni i legalno uvezeni Pyrovin na hrvatskom tržištu distribuira se u tripleks vrećicama od 10 g (očuvanje kvalitete i svojstava) i u aluminijskim vrećicama u pakiranju od 1 kg. Generalni uvoznik za Hrvatsku: Cedar agro d.o.o. Novi Marof Zemlja porijekla: AUSTRIJA |
PYROVIN KUPITE U NAŠOJ INTERNET TRGOVINI - PYROVIN 10 g >> pakiranje 1 kg
KUPITE U NAŠOJ INTERNET TRGOVINI - PYROVIN 1 Kg >>
|
Pyrovin za bijelo vino Djelatna tvar: Kalijpirosulfit 100%, E 224 |
PYROVIN S TANINOM (za crno vino) KUPITE U NAŠOJ INTERNET TRGOVINI - PYROVIN S TANINOM 10 g >> KUPITE U NAŠOJ INTERNET TRGOVINI - PYROVIN S TANINOM 1 kg >> |
Pyrovin s taninom Djelatna tvar: Primjena na 100 litara masulja, mošta ili vina: a) masulj, 1 vrećica (10 g) b) vina s manje kiseline, 1 vrećica (10 g) c) kod vina iz trulog ili jako natučenog grožđa za zadržavanje ostatka šećera prije završetka vrenja, kod vina koje pokazuje tipična mane ili bolesti, a čije se potpuno ili djelomično odstranjenje može postići s kalijpirosulfitom, preporuća se dodavanje 1, 1,5 do 2 vrećice (15 do 20 g). 2 vrećice (20 g) otopljene u 1 litri vode daju sredstvo s kojim se ispiru boce prije punjenja. U istoj se otopini mogu omekšavati pluteni čepovi prije primjene. |
Ostalo iz našeg uvoza: Slonova mast - za brtvljenje bačvi (Fassturldichte) Agrogel - agrikulturni polimer za zadržavanje vode u zemlji (eko-proizvod) Krokar - elektronsko plašilo ptica
Enološko parafinsko ulje (500 ml, 1 L, 5L) Kristalna soda 1 kg Vinolux - sredstvo za čišćenje inox posuda (250 ml, 500 ml) Kalofonija (500 g, 1 kg) Trakasti termometar 10-40 C |