Baner
   
Trenutno aktivnih Gostiju: 48 

Tražilica artikala

Katalog proizvoda

Omogućavamo obročno plaćanje do 12 rata korisnicima kartica Maestro, MasterCard i Visa banaka RBA i ZABA i jednokratno plaćanje karticama American Express na našim prodajnim mjestima

kartice visa master maestro

logo amex

logo zaba

logo rba

Plaćanje karticama putem interneta za sada nije moguće.

Za narudžbe putem internet trgovine preporučamo plaćanje putem internet bankarstva ili pouzećem.

logo paypal


.Refraktometar 4 skale RHO-150FATC (Kina).Refraktometar za alkohol u destilatu RHW-80v

.Refraktometar digitalni HI96814

Mjerno područje: 0-50% Brix, 0-230 Oe, 0-42 KMW

( Cedar agro )
1.850,00 kn

Ask a question about this product

• Dvorazinski LCD zasloni za prikaz mjerenja
i očitanja temperature istovremeno
• Automatska temperaturna naknada za
precizna mjerenja
• Jednostavno mjerenje
• BEPS (sustav sprječavanja pogreške
baterije) upozorava korisnika kada niska
napunjenost baterije može negativno
utjecati na očitanja
• IP65 zaštita od vode, izrađen za rad pod
teškim laboratorijskim i terenskim
uvjetima
• Brzi i točni rezultati te očitanja se
prikazuju svakih 1,5 sekundi
• Jedna točka kalibracije s destiliranom ili
deioniziranom vodom
• Mala količina uzorka
• Automatsko isključivanje nakon tri minute
nekorištenja
• Delija za uzorak od nehrđajudeg čelika,
lako se čisti i otporna je na koroziju
• ABS termoplastično kućište

Osim % Brix, HI 96814 uključuje još dvije skale koje se koriste u vinskoj industriji : ° Oechsle i
° KMW. ° Oechsle (° Oe) se uglavnom koristi u njemačkoj, švicarskoj i luxenburgškoj vinskoj industriji za mjerenje sadržaja šedera u moštu.
° Oe skala temelji se na specifičnoj težini pri 20°C (SG20/20) i iznosi prve 3 znamenke iza decimalne točke. 1 ° Oe je otprilike jednak 0,2% Brix.
° Oe = [(SG20/20) - 1] x 1000
° Klosterneuburger Mostwaage (° KMW) koristi se u Austriji za mjerenje sadržaja šedera u moštu. ° KMW je u odnosu sa ° Oe prema sljededoj jednadžbi:
° Oe = °KMW x [(0,022 x · °KMW) + 4,54]
1 ° KMW je otprilike jednak 1% Brix ili 5 ° Oe.
° KMW je također poznat kao °Babo. "Potencijalni" ili "vjerojatni" alkohol je procjena sadržaja alkohola (% vol / vol) u gotovom vinu na temelju konverzije između šedera i alkohola. Ta pretvorba ovisi o mnogim čimbenicima kao što su vrsta grožđa, zrelost grožđa, regija, učinkovitost fermentacije kvasca, te temperatura.