Baner
   
Trenutno aktivnih Gostiju: 48 

Tražilica artikala

Katalog proizvoda

Omogućavamo obročno plaćanje do 12 rata korisnicima kartica Maestro, MasterCard i Visa banaka RBA i ZABA i jednokratno plaćanje karticama American Express na našim prodajnim mjestima

kartice visa master maestro

logo amex

logo zaba

logo rba

Plaćanje karticama putem interneta za sada nije moguće.

Za narudžbe putem internet trgovine preporučamo plaćanje putem internet bankarstva ili pouzećem.

logo paypal


Vrelko 10 g, za bijelo vinoVrenjača dvonamjenska

Vrelko 10 g, za crno vino

Suhi selekcionirani vinski kvasac

( Cedar agro )
5,90 kn

Ask a question about this product

Saccharomyces cerevisiae

Suhi selekcionirani vinski kvasac

Kvasac otopiti u 10x većoj količini tople vode (35-40 °C), lagsno promiješati i pustiti da bubri 15-20 minuta (ne više), dodati u mošt ili masulj i dobro promiješati.

Uz kvasac preporučamo i hranu za kvasce.

Doziranje:

Mošt temperature ispod 15 C - 20-40g/100 L

Mošt temperature iznad 30 C - 20-30 g/100 L

Vino neprevrelo do kraja - 30-60 g/100 L

Voćna kaša za destilaciju temp. ispod 15 C - 30-60 g/100 L