Baner
   
Trenutno aktivnih Gostiju: 69 

Tražilica artikala

Katalog proizvoda

Omogućavamo obročno plaćanje do 12 rata korisnicima kartica Maestro, MasterCard i Visa banaka RBA i ZABA i jednokratno plaćanje karticama American Express na našim prodajnim mjestima

kartice visa master maestro

logo amex

logo zaba

logo rba

Plaćanje karticama putem interneta za sada nije moguće.

Za narudžbe putem internet trgovine preporučamo plaćanje putem internet bankarstva ili pouzećem.

logo paypal


Uvaferm BC 500 gUvaferm BDX 100 g

Uvaferm BC/CM 10 g
Pogledajte sliku u punoj veličini


Uvaferm BC/CM 10 g

Cijena: 4,90 kn

Ask a question about this product

Saccharomyces cerevisiae var bayanus

Suhi selekcionirani vinski kvasac

Doziranje:
Bijeli mošt: 25-40 g/hl
Crveno grožđe: 20-30 g/hl
Voćna kaša: 20-45 g/hl
Zastoj fermentacije: 30-50 g/hl

Kvasac otopiti u 10x većoj količini tople vode (35-40 °C), lagsno promiješati i pustiti da bubri 15-20 minuta (ne više), dodati u mošt ili masulj i dobro promiješati.

Uz kvasac preporučamo i hranu za kvasce.